Ja-Ro & Vrienden

Bloggen maar!

Ja-Ro & Vrienden (Kerkstraat 54) 

Jana Langen: “Ja-Ro typeert zich door zijn eigenheid, met een huiselijke sfeer en ziel. We streven ernaar dat iedereen hier een goed gevoel krijgt en met nog een beter gevoel buiten gaat. De beginperiode was vrij druk. We zijn heel warm onthaald door de Lommelaren.” 

 

“Met het horecagedeelte zetten we extra in op dat feelgood gevoel. Voor ons blijven het horeca- en winkelgedeelte even belangrijk en ze vullen elkaar super goed aan. Het voelt dan ook aan als een gouden combinatie. Even snuisteren in het winkelgedeelte om erna iets te drinken of te eten. Op onze vorige locatie op de Norbert Neeckxlaan kregen we opvallend minder mannen over de vloer. Nu komen ze graag iets mee drinken.” 

 

“We kijken enorm uit naar de eindejaarsperiode. De winkel is goed gevuld met de allerleukste cadeautjes. Veel met persoonlijke teksten, waardoor het geven even leuk wordt als het krijgen.” 

 

“Wie de ‘vrienden’ zijn in onze naam? We verkopen producten van heel wat lokale creatievelingen. Tegelijk zegt het iets over onze huiselijke sfeer en dat iedereen hier welkom is. Al is het maar voor een fijne babbel.” 

Ja-Ro Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Schrijf je beneden in op onze nieuwsbrief!

* verplicht